www.zdrelo.com forum » Zdrelska Banja
zdrelska banja
Pridružio: 25 Okt 2006
zdrelska banja
Posetila sam galeriju zdrelske banje i mogu reci da sam prijatno iznenadjena onim sto sam videla. Nazalost ova voda je godinama neiskorisceno divlje oticala poljem, i najzad je pronasla ukrotitelja.Steta sto su nedostajale investicije nasima iz sela. Bilo bi lepo da se selo slozilo i nesto stvorilo od te banje, ali sad sta je tu je dobro je i ovako. Sto bi narodna izreka govorila,:"bolje ista nego nista".
Nadam se da ce nasi ljudi u buduce bolje razmisljati o mogucim investicijama pre nego sto se odluce da kupuju neke stanove ili kuce ili sto je jos gore poslovne prostorije po Petrovcu itd. Sad nam je prilika za brzi i potencijalni razvoj sela i okoline na dohvat ruke i ne bi trebalo da je propustimo.
Naravno ovo se vise odnosi na ljude iz inostranstva koji bi ipak zeleli da se kad tad donekle"citavi, tj zdravi,vrate u Zdrelo i tu dalje odrzavaju svoju stecenu zapadnu radnu naviku.
Moj optimisticki duh mi govori da je nasa buducnost ipak u nasem kraju,a ne ovde, pod tudjim nebom i sa gorkim zalogajem ovog njihovog"bio" hleba.
Nadam se da ima jos raspolozenih dusa koje dele moje misljenje.
Stefica
Pridružio: 23 Sep 2006
Slazem se sa tobom Stefice, trebalo bi malo vise truda da se ulaze u Banju ali se nadam iskreno da ce krenuti na bolje.
Pridružio: 28 Nov 2006
Kompleks Zdrelske banje ili "Gile Banje" - Zdrelo je jos uvek u toku i na zalost bice potrebno jos dosta vremena da se sve to sredi i pokrene, takodje velika je pomoc i sa vase strane ako sami promovisete vasu predivnu sredinu (banju) putem interneta zatim javnim izlaganjem i tako dalje... Mogu reci da sam ja jedan od ucesnika izgradnje te banje tako da znam sta nas jos ceka i sta ce sve biti (Nadam se) a to je jedno savrsenstvo i jedan kompleks koji ce biti vredan paznje, ne samo nasim ljudima vec i celom svetu.
Posetite www.gilebanja-zdrelo.com i pogledajte neke detalje mada je to sve jos uvek nezvanicno. Pozdrav
Radosavljevic Milan
Posetite www.gilebanja-zdrelo.com i pogledajte neke detalje mada je to sve jos uvek nezvanicno. Pozdrav
Radosavljevic Milan
Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu