www.zdrelo.com forum » Zdrelska Banja

zdrelska banja

Pogledaj profil korisnika Poruka To page top
stefica Poslao: Sre Nov 15, 2006 9:02 pm

Pridružio: 25 Okt 2006

zdrelska banja
Posetila sam galeriju zdrelske banje i mogu reci da sam prijatno iznenadjena onim sto sam videla. Nazalost ova voda je godinama neiskorisceno divlje oticala poljem, i najzad je pronasla ukrotitelja.Steta sto su nedostajale investicije nasima iz sela. Bilo bi lepo da se selo slozilo i nesto stvorilo od te banje, ali sad sta je tu je dobro je i ovako. Sto bi narodna izreka govorila,:"bolje ista nego nista".
Nadam se da ce nasi ljudi u buduce bolje razmisljati o mogucim investicijama pre nego sto se odluce da kupuju neke stanove ili kuce ili sto je jos gore poslovne prostorije po Petrovcu itd. Sad nam je prilika za brzi i potencijalni razvoj sela i okoline na dohvat ruke i ne bi trebalo da je propustimo.
Naravno ovo se vise odnosi na ljude iz inostranstva koji bi ipak zeleli da se kad tad donekle"citavi, tj zdravi,vrate u Zdrelo i tu dalje odrzavaju svoju stecenu zapadnu radnu naviku.
Moj optimisticki duh mi govori da je nasa buducnost ipak u nasem kraju,a ne ovde, pod tudjim nebom i sa gorkim zalogajem ovog njihovog"bio" hleba.
Nadam se da ima jos raspolozenih dusa koje dele moje misljenje.
Stefica

Pogledaj profil korisnika Poseti sajt autora Poruka To page top
Nesa Poslao: Pon Nov 20, 2006 11:58 am
Site Admin

Pridružio: 23 Sep 2006
Slazem se sa tobom Stefice, trebalo bi malo vise truda da se ulaze u Banju ali se nadam iskreno da ce krenuti na bolje.
Odgovoriti sa citatom
Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Pogledaj profil korisnika Poseti sajt autora Poruka To page top
Kissi Poslao: Uto Nov 28, 2006 9:24 pm

Pridružio: 28 Nov 2006
Kompleks Zdrelske banje ili "Gile Banje" - Zdrelo je jos uvek u toku i na zalost bice potrebno jos dosta vremena da se sve to sredi i pokrene, takodje velika je pomoc i sa vase strane ako sami promovisete vasu predivnu sredinu (banju) putem interneta zatim javnim izlaganjem i tako dalje... Mogu reci da sam ja jedan od ucesnika izgradnje te banje tako da znam sta nas jos ceka i sta ce sve biti (Nadam se) a to je jedno savrsenstvo i jedan kompleks koji ce biti vredan paznje, ne samo nasim ljudima vec i celom svetu.
Posetite www.gilebanja-zdrelo.com i pogledajte neke detalje mada je to sve jos uvek nezvanicno. Pozdrav

Radosavljevic Milan Exclamation
Odgovoriti sa citatom
Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Napiši novu temu Odgovori na poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Chairs table free template v.1.1 © Jasidog.com.